Ik voel me niet fijn en vind het moeilijk hierover met iemand te praten

Probeer - hoe moeilijk je dat misschien ook vindt - er toch met iemand die je vertrouwt over te praten. Praten lucht op en je zult zien dat anderen je willen helpen. Je kunt ook bellen met de Kindertelefoon. Als je het niet met je ouders durft te bespreken, denk dan ook aan je leerkracht of mentor op school, een goede buur of een trainer op de sportvereniging. Zij willen vast en zeker graag naar je luisteren en iets voor je betekenen.

Ben je 12 jaar of ouder? Kom eens langs bij jongerenorganisatie Jimmy’s (in Borculo en Neede, maar ook online). Daar zijn jongeren actief die graag iets voor andere jongeren uit Berkelland willen betekenen. Ook is het een plek voor alle jongeren om samen leuke dingen te doen. Kijk op de website voor meer informatie. Of misschien geeft de website JouwGGD.nl antwoord op je vraag. Daar is ook een chatfunctie.

Kindertelefoon

Bij De Kindertelefoon werken vrijwilligers, die aan kinderen en jongeren de mogelijkheid bieden om in vertrouwen te praten over een probleem. Kinderen krijgen advies, informatie en ondersteuning.

Telefoonnummer
0800 04 32

Jimmy's Berkelland

Jongerenorganisatie Jimmy’s is een initiatief vanuit het jongerenwerk in Berkelland. De locaties van Jimmy’s zijn toegankelijk voor alle jongeren binnen gemeente Berkelland in de leeftijd van 12 tot 27 jaar. Binnen onze locaties zijn jongerenwerkers en vrijwilligers actief.

Het is een plek waar jongeren samenkomen, waar contacten gelegd kunnen worden met leeftijdsgenoten of met gelijkgestemden. Een plek waar ieders talenten verder ontwikkeld kunnen worden en waar je terecht kunt voor ondersteuning en vragen over school, werk of thuis. Alle jongeren zijn welkom binnen onze locaties en binnen lopen kan zonder afspraak. Daarnaast organiseert het jongerenwerk regelmatig activiteiten samen met jongeren, zoals: een zomerkamp, dropping, crazy 88, filmavond en sportactiviteiten. 

Heb je zelf een leuk idee, een vraag of wil je een plek om anderen te ontmoeten? Voel je vrij om binnen te lopen.

Onze locaties en jongerenwerkers vind je in;

Neede aan de Bergstraat 10a

Openingstijden zijn maandag, woensdag en vrijdag van 14.00 tot 20.00 uur en op de donderdag van 14.00 tot 17.00 uur.

Borculo aan de Voorstad 13a

Openingstijden zijn dinsdag en vrijdag van 14.00 tot 20.00 uur en op de woensdag van 14.00 tot 17.00 uur.

Eibergen aan de Kerkstraat 30

Openingstijden zijn dinsdag, woensdag en donderdag van 14.00 tot 20.00 uur.

JouwGGD