Noordijk

Een kern met pit

Deze slogan geeft Noordijk kort en krachtig weer! Een kern met ongeveer 800 inwoners waar veel wordt ondernomen om het bruisend te houden. In de kern is er een woonwijk en zijn er verschillende wegen met lintbebouwing. Ook heeft Noordijk een plaatselijke café en een eigenvoetbal- en muziekvereniging

De school, 't Haarhoes en 'Oale Schole' vormen samen het kloppende hart van Noordijk. ’t Haarhoes is een multifunctioneel gebouw waar verschillende activiteiten plaats vinden. De nabijgelegen 'Oale Schole', een informatiecentrum over Noordijk in vroegere tijden, is de thuishaven voor activiteiten als het jaarlijkse 'vetpriezen'.

De kern van Noordijk wordt omgeven door landerijen en bossen. In het buitengebied is er in de vorm van 'de Bollert', 'de Ballasput' en 'de Needse Berg' veel natuur te vinden. Deze loofbossen en de visvijver staan garant voor mooie wandelingen, fietsen en andere vormen van ontspanning.

Wie en wat in Noordijk

Wilt u meer weten over Noordijk en het werk van Noordijks belang? Kijk dan op de website noordijksite.nl. Op deze pagina vindt u alle informatie over Noordijk. Elke vereniging heeft zijn eigen pagina.

Heeft u als inwoner van Noordijk een idee, vraag of probleem? Dan kunt u - afhankelijk van het onderwerp - contact opnemen met:

Heeft u zelf handige informatie en leuke aanvullingen over Noordijk? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar: berkellandwijzer@gemeenteberkelland.nl