Jongeren (coronavirus)

Jimmy’s gaat in deze tijd online verder!

Jimmy’s is de plek voor jongeren uit Berkelland. Je kunt er andere jongeren ontmoeten, samen leuke activiteiten organiseren en je kunt er altijd terecht als je vragen hebt, over school, thuis, werk, noem maar op. De locaties van Jimmy’s in Borculo en Neede zijn nu gesloten, maar dat betekent niet dat er niets gebeurt.

Elke woensdagavond girls only: online meidengroep

De meiden van girls only spreken nog steeds elke woensdagavond met elkaar af, maar nu online. Wil jij ook met andere meiden (groep 12-14 jaar en een groep 14 jaar en ouder) kletsen? Gewoon, omdat het leuk is, of omdat je graag andere meiden wilt ontmoeten en horen hoe zij met bepaalde dingen omgaan? Stuur een berichtje naar jongerenwerker Veronica Kasteel. Zij neemt dan met jou contact op en kan jou toevoegen aan 1 van deze online, besloten groepen. Veronica Kasteel: tel. 06 384 527 91.

Jong en mantelzorger

Kent u een kind/jongere dat opgroeit in een gezin waarin een ouder, broer of zus veel hulp en ondersteuning nodig heeft? Waardoor thuis ook veel van hem of haar wordt gevraagd? Dan kent u een jonge mantelzorger. Voormekaar en Jimmy’s Berkelland organiseren in deze coronatijd online en (als het weer kan) offline activiteiten speciaal voor jonge mantelzorgers van 12 tot en met 18 jaar. Wilt u meer informatie? Neem contact op met Jeanine Ebbers van Voormekaar: tel. 06 28 65 69 27 of mail: jeanine.ebbers@vmkbeltrum.nl