Ondersteuning en zorg (Corona)

Voormekaar: voor uw vragen over hulp en ondersteuning

Heeft u hulp- of ondersteuningsvragen? Zit u met uw handen in het haar nu ondersteuning weg valt? Neem contact op met Voormekaar: 0545 250 300.

Problemen met verslaving?

Zit je met vragen over alcohol, drugs, medicijnen of gokken van jezelf of je naaste? Wil je een gesprek met een ervaringsdeskundige of hen je behoefte aan een luisterend oor? Tactus Verslavingszorg staat ook in deze tijden voor u klaar om te helpen of om de weg te wijzen. Bel naar de lotgenotenlijn via 088-3822880. We zijn elke dag 24 uur bereikbaar.

Wil u liever een gesprek met een preventiewerker van Tactus Verslavingszorg in de gemeente Berkelland? Neem gerust contact op met Ozbey Genc via 06-57433925 of o.genc@tactus.nl. Voor meer informatie over wat Tactus Verslavingszorg te bieden heeft kunt u kijken op www.tactus.nl.

Bent u meer alcohol gaan drinken omdat u zich alleen voelt? Zit uw kind nu wel erg veel online te gamen of filmpjes te kijken uit verveling? Maakt u zich zorgen om iemand uit de omgeving? Weet dan dat u met uw vragen en zorgen bij Iris in de Buurt (onderdeel van IrisZorg) terecht kunt. 

In een paar korte gesprekken denken ze mee. Dat kan telefonisch of via persoonlijk contact, uiteraard op 1,5 meter afstand. Bel, mail of app met:

Krijgt u niemand te pakken, bel dan het algemene nummer van IrisZorg: 088 – 6061600 of mail naar preventie@iriszorg.nl en vermeld dat het gaat om de Achterhoek.