Activiteiten jeugd

Voor kinderen en jongeren is er in de gemeente Berkelland van alles te doen en te beleven. Of je nu sportief of creatief bent of het leuk vindt om anderen te ontmoeten: er is van alles mogelijk. Bekijk bij de hulpvragen wat de mogelijkheden zijn. TIP: kijk ook op Kwikstart voor overheidsinformatie voor jongeren van 16-27 jaar.

Het Sjors Sportief en Creatief overzicht van (bijna) alle activiteiten voor 0-4 jarigen en 4-12 jarigen in Berkelland vindt u op Berkellandactief.nl.

Jongeren tussen 12 en 28 jaar zijn met hun vragen en ideeën van harte welkom bij Jimmy’s Berkelland.

Wilt u advies over een passende sport voor uw kind? Neem dan contact op met de beweegmakelaar van de Sport Federatie Berkelland.

Kan uw kind door een beperking niet meedoen met deze activiteiten? Kijk bij Aangepast sporten voor mogelijkheden. Of neem contact op met Voormekaar. Zij denken met u mee.

Aangepast sporten

Activiteiten en ontmoeten jeugd

Culturele verenigingen

Jimmy's Berkelland

Jongerenorganisatie Jimmy’s is van en voor jongeren uit Berkelland. Jimmy’s heeft locaties in Borculo, Eibergen en Neede. Deze locaties worden afwisselend begeleid door 1 van de jongerenwerkers en/of een vrijwilliger. Jongeren die willen langs komen, zijn van harte welkom!

  • Borculo: Voorstad 13A.
    Openingstijden: dinsdag, woensdag en vrijdag 14.00 - 20.00 uur
  • Eibergen: ’t Spieker (kelder), Kerkstraat 30. Openingstijden: dinsdag en donderdag 14.00 - 20.00 uur
  • Neede: Bergstraat 10A.
    Openingstijden: maandag t/m vrijdag 14.00 - 20.00 uur

Muziek- en toneelverenigingen

Sjors Sportief en Creatief- Activiteitenoverzicht

Via Sjors Sportief & Creatief kunnen basisschoolkinderen op een laagdrempelige manier kennismaken met verschillende sportieve en culturele activiteiten, zonder meteen lid te hoeven worden.

E-mailadres
info@sjorssportief.nl

Sport Federatie Berkelland

Sportactiviteiten en beweegprogramma's voor diverse doelgroepen. Hulp en advies bij het vinden van een passende beweegplek. Overkoepelend voor sportverenigingen in Berkelland. Hulp en advies voor sportverenigingen.

Bezoekadres
Bartelinksgang 17
7151 CV Eibergen

Telefoonnummer
0545 47 67 27

Sport Federatie Berkelland - beweegmakelaar

De beweegmakelaar van de Sport Federatie Berkelland helpt u graag bij het vinden van een passende beweegactiviteit, zelfstandig of bij een club. Een overzicht van alle verenigingen en clubs vindt u op de website van de Sport Federatie Berkelland.

Telefoonnummer
0545 47 67 27.

Sportverenigingen en sportclubs

Voormekaar

Voor informatie, advies en concrete hulp en ondersteuning bij opgroeien en opvoeden, ondersteuning en begeleiding thuis, werk en inkomen, sociale contacten en vrije tijd, vrijwilligerswerk, eenzaamheid en mantelzorg. Voormekaar is het sociale wijkteam en is er voor alle inwoners in de gemeente Berkelland.

E-mailadres
info@voormekaar.net

Telefoonnummer
0545 250 300

Kwikstart

Website met landelijke én lokale overheidsinformatie voor jongeren over wonen, geldzaken, werk, school, gezondheid en hulp. Typ je woonplaats in voor lokale informatie.


Kijk op Kwikstart, de website met landelijke en lokale overheidsinformatie voor jongeren. Hier vind je informatie over wonen, geldzaken, werk, school, gezondheid en hulp.

Kwikstart

Website met landelijke én lokale overheidsinformatie voor jongeren over wonen, geldzaken, werk, school, gezondheid en hulp. Typ je woonplaats in voor lokale informatie.