Heeft u binnenkort een gezellig dagje weg gepland? Ga eens met het openbaar vervoer!

13 februari 2024

De drukte op de weg en het vinden van een parkeerplaats maken het soms best lastig om met de auto er op uit te gaan te gaan.   Het openbaar vervoer kan een mooie uitkomst bieden. OV-ambassadeurs kunnen u hierover alle uitleg geven. Ook wanneer u al even niet meer met het openbaar vervoer heeft gereisd.

Lees meer

Ouders van zorgintensieve kinderen uitgenodigd voor bijzondere voorstelling

05 februari 2024

Ouders van zorgintensieve kinderen uit Aalten, Berkelland, Doetinchem, Oost Gelre en Winterswijk worden van harte uitgenodigd voor de indrukwekkende voorstelling 'Broos'. De voorstelling is op 5 maart te zien in het Sociaal Cultureel Centrum 'De Mattelier' in Groenlo.

Lees meer

Vrijwilliger in beeld – ’t Haarhoes in Noordijk

25 mei 2023

Melvin Penterman is 31 jaar, woont in Neede en is actief als vrijwilliger bij Humanitas thuisadministratie en sinds begin maart vrijwilliger bij ’t Haarhoes in Noordijk. Een plek waar hij in korte tijd al veel over zichzelf heeft geleerd.  Passend (vrijwilligers)werk vinden was voor Melvin lange tijd lastig.

Lees meer

Vrijwilliger voor Stichting Vlearmoesplein Neede – vrijwilliger in beeld

14 november 2022

Ben Molenkamp is 25 jaar en kwam ruim een jaar geleden in contact met vrijwilligerswerk door de verhalen van scoutinggenoten, die al vrijwilliger waren! “Ik hoorde hen zoveel leuke dingen en verhalen vertellen, over o.a. de activiteiten die ze doen voor het Vlearmoesplein, dat leek mij ook hartstikke leuk om daaraan mee te helpen.

Lees meer

Vrijwilliger in beeld 2.0 Ruurlo

27 oktober 2022

Ballonnen, slingers, Disney figuren: de jeugdraad van de Ruurlose gymnastiekvereniging is druk in de weer om de puntjes op de i te zetten voor het jaarlijkse gymkamp dat zij organiseren. De kinderen hebben er zin in en de jeugdraad zelf ook. “We doen er alles aan om hen een onvergetelijk weekend te bezorgen.

Lees meer

Vrijwilliger in beeld DAR – Ludo Doove

26 september 2022

Er is veel te doen wanneer we aan komen op de Dorpsaccommodatie in Rietmolen (DAR), de voorbereidingen voor het maandelijkse ouderendiner zijn namelijk in volle gang. Vrijwilligers dekken de tafel, treffen voorbereidingen in de keuken en zorgen voor een gezellige tafelschikking.

Lees meer

Openluchttheater Eibergen – vrijwilliger in beeld!

02 september 2022

De zon schijnt en er is volop bedrijvigheid wanneer we het terrein van het Openluchttheater in Eibergen oplopen. Enthousiaste vrijwilligers vertellen hoe ze bezig zijn de locatie verder uit te breiden met een artiestenlounge, en hoe ze er samen voor zorgen dat het theater er piekfijn uitziet en blijft zien.

Lees meer